Wie ben ik

bram schaart

Na het behalen van mijn Heao diploma (fiscale economie) in 1998, heb ik gewerkt bij tussenpersonen in Helmond en Eindhoven. In de loop van de jaren heb ik diverse vakdiploma’s behaald, waaronder die van Federatie Financieel Planner (FFP). Na jaren met veel plezier voor een baas te hebben gewerkt, heb ik in 2009 de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. Ik richt me daarbij op een compleet financieel advies, zodat U als klant weet waar U moet zijn als U iets op financieel gebied geregeld wilt hebben.

Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt om mijn lidmaatschap van de Federatie Financieel Planners te beëindigen en ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners. Deze vereniging sluit beter aan bij mijn vakgebied.

Ik vind een goede en duidelijke uitleg over financiële producten belangrijk. Hierdoor krijgt U als klant inzicht in de financiële mogelijkheden die er bestaan. Daarnaast maak ik inzichtelijk wat de persoonlijke mogelijkheden en risico’s zijn. Aan de hand hiervan ontstaat een financieel plan.

Het belangrijkste vind ik dat alles goed geregeld is voor U als klant.

Persoonlijk contact en tevredenheid staan voorop!

Bram Schaart EHP

bgborder.png