Verzekeringen

Risico’s horen bij het leven, maar niet alle risico’s heeft u in de hand. Naast het voorkomen van risico’s is het dus erg belangrijk om u tegen een aantal risico’s te verzekeren.
Op basis van een zorgvuldige analyse, kan voor u worden bepaald, welke risico’s voor u acceptabel zijn, hoe u risico’s kunt beperken en tegen welke risico’s u zich het beste kunt verzekeren. Een aantal verzekeringen zijn door de overheid verplicht gesteld, zoals bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering als u een auto heeft.
Schaart Financieel Advies werkt samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Door goede afspraken met deze maatschappijen zullen u verzekeringen met goede voorwaarden, tegen scherpe premies worden aangeboden.

Er bestaan vele soorten schadeverzekeringen.

Enkele voorbeelden zijn:
- De opstal- of woonhuisverzekering voor bezitters van een eigen woning.
- De inboedelverzekering voor alles wat in uw woning staat.
- De kostbaarhedenverzekering voor waardevolle voorwerpen.
- De glasverzekering voor ruiten en ander glaswerk in een gebouw.
- De autoverzekering.
- De reisverzekering voor wanneer u op reis gaat.
- De rechtsbijstandverzekering voor wanneer u juridische assistentie of advies nodig heeft.
- De particuliere aansprakelijkheidsverzekering (AVP) of WA-verzekering voor de situatie waarin u of één van uw gezinsleden schade toebrengt aan een ander.

Naast deze voorbeelden zijn er uiteraard nog andere verzekeringen denkbaar. Het is belangrijk voor de klant en voor de adviseur dat deze verzekeringen naadloos op elkaar aansluiten. Een manier om dit te bereiken is om alles via één verzekeraar in een pakket onder te brengen. Naast het extra premievoordeel is het belangrijk dat u op deze wijze op een overzichtelijke manier verzekerd bent. Eventuele manco’s in uw verzekeringspakket zullen hierdoor tot het verleden behoren. Er bestaan dus vele mogelijkheden op het gebied van schadeverzekeringen.

Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

 
bgborder.png