Sparen en Beleggen

Sparen
Sparen is een populaire manier van vermogensopbouw. Het is namelijk een veilige manier van vermogensopbouw. Regelmatig stort u een bepaald bedrag op een spaarrekening en over uw spaartegoed ontvangt u rente. De rentepercentages kunnen nog al eens verschillen per spaarrekening. Zet u uw geld bijvoorbeeld voor langere tijd weg, dan krijgt u meer rente. Ook is de rente vaak hoger als er een bepaald minimum saldo geldt voor de spaarrekening.

Beleggen
Beleggen brengt meer risico’s met zich mee, maar het is wel dé manier om hogere opbrengsten te kunnen behalen. De meeste mensen beleggen in aandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om te beleggen in opties, obligaties, deposito’s, onroerend goed of beleggings(mix)fondsen. Bij mixfondsen is de portefeuille opgebouwd uit verschillende beleggingsvormen. Hierdoor loopt u minder beleggingsrisico.

Optimaal voordeel
Of u nu voor geen, veel of weinig risico kiest om uw vermogen op te bouwen, gedegen advies kan u extra rendement opleveren. Schaart Financieel Advies helpt u graag bij de keuze voor een goede spaar- of beleggingsvorm.
Voor grotere vermogens is er een samenwerking met een vermogensbeheerder.

Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

 
bgborder.png